Hirdetés

A világ összes színében pompázik a Raijintek új AIO vízhűtése

Az EOS 360 RBW vízpumpája a radiátorral alkot egy egységet, így a CPU blokkon bőven maradt hely a szivárványszínű fényforrásoknak.

Új, előre összeszerelt zárt vízhűtéssel bővítette palettáját a Raijintek, a friss fejlesztés az EOS 360 RBW megjelölést kapta. Ebből már könnyen kitalálható, hogy a rendszer része egy 360 mm hosszú radiátor is, ennek vastagsága 29 mm, a 12 folyadékelvezető csatorna közé beépített alumínium hűtőbordák pedig 20 FPI (fins per inch) lamellasűrűséggel büszkélkedhetnek.


[+]

A radiátor egyik végébe került az 50 000 üzemórán keresztül tesztelt, kerámia csapágyazással ellátott vízpumpa is, amely óránként maximum 40 liter folyadékot képes megmozgatni, a zajszint gyártó által megadott legmagasabb értéke pedig 30 dB, percenként 4500-as fordulatszám mellett. A pumpa tápellátásáért egy SATA csatlakozóban végződő vezeték felel, ennek hossza 500 mm, így az elvezetéssel valószínűleg nem lesznek majd gondok.


[+]

A teflonborítású csövek végén természetesen ott figyel a ma forgalomban lévő legtöbb Intel és AMD (kivéve Socket TR4) foglalatra felszerelhető CPU blokk, amely viszonylag nagy, 68 x 65 mm alapterületű, réz talpat kapott. A blokk tetejéről természetesen az ARGB LED-ek sem maradhattak le, de a radiátorban keringő folyadék lehűtését végző három darab, 120 milliméteres ventilátor sincs híján fényforrásoknak. A percenként 1800 fordulatra képes légkavarók egyébként PWM vezérlésűek, maximális zajszintjük 28 dB, a gyártó által megadott légszállítási érték pedig 75 CFM.


[+]

A Raijintek EOS 360 RBW ára és piacra kerülésének várható időpontja nem ismert.

Előzmények

Hirdetés