Hirdetés

G-Sync-es ViewSonic monitorokat hozhat még az ősz

Az NVIDIA Reflexes, 240, valamint 360 Hz-es újdonságok segítenek rendet tartani a játékosok asztalain.

A ViewSonic a múlt héten bejelentette az új ELITE szériás, játékos kedvű felhasználókat célzó IPS monitorjait, amelyek támogatják az NVIDIA Reflex és G-Sync technológiákat, plusz közös jellemzőjük még a VESA DisplayHDR400-as minősítés (szóval a fénysűrűség plafonja megüti a 400 cd/m²-es szintet), a 99 százalékos Adobe RGB színtérlefedettség, illetve az 1 ezredmásodperces GtG válaszidő.


[+]

Egészen pontosan két friss modellről van szó, melyek közül a kisebbik az ELITE XG251G típusjelet viseli, ami 24,5 hüvelykes képátlójához Full HD felbontást, 1000:1 statikus kontrasztarányt és 360 Hz-es képfrissítési rátát párosít. A nagyobbik, 240 Hz-es testvér ELITE XG271QG néven debütál, és 27 hüvelyken 2560x1440 pixelt varázsol elénk.


[+]

A konnektivitás halmazában az audio jacken kívül 1.4-es DisplayPort, 2.0-s HDMI bemenet és USB 3.0 aljzatok tanyáznak, ám a számuk egyelőre még nem tisztázott egyik esetben sem. Mindkét újonc fémtalpú állványa emelhető/süllyeszthető, dönthető és forgatható, de pénzünkért cserébe egy beépített mouse bungee-t, egy fejhallgatók elszállásolására szánt kampót, hátoldali RGB világítást és a kábelmenedzsment számára odabiggyesztett kivágást is kapunk – ezeket a jópofa/hasznos kényelmi funkciókat a gyártó EDE (ELITE Design Enhancements) csomagként jegyzi.


[+]

A jövevények valamikor a harmadik negyedév folyamán kerülnek fel a kereskedések polcaira világszerte, de a leendő áraikat egyelőre nem áll módunkban közölni.

Előzmények

Hirdetés