Hirdetés

Beépített webkamerás monitor videókonferenciákhoz, meetingekhez

A ViewSonic a VG2757V-2K nevű termékével azokat célozza meg, akik munkára keresnek kijelzőt.

A ViewSonic egy olyan monitorral bővíti gigászi portfólióját, amelyet azoknak szánnak, akik munkavégzéshez keresnek monitort, és sokszor vesznek részt online videós konferenciákon.

A VG2757V-2K nevű termék egyik extrája, hogy rendelkezik egy beépített, 5 megapixeles webkamerával, amely ráadásul előre és hátra dönthető, valamint ellátták saját mikrofonnal, illetve beépített LED világítással is. Ennek köszönhetően jó minőségben képes közvetíteni a képet és a hangot, ami a meetingek során igen nagy fontossággal bírhat.


[+]

A két darab, egyenként 5 wattos hangszóróval ellátott készülékbe egy 27 hüvelykes, 16:9 képarányú, 2560x1440 képpontos, azaz QHD felbontású IPS LED LCD kijelző került. A maximális képfrissítési frekvenciája 100 Hz, válaszideje 5 ms, csúcs fénysűrűsége 350 cd/m², legnagyobb valós kontrasztja 1000:1 – legalábbis a gyártótól kapott információk értelmében. A modell a tervek szerint az év második felében kerülhet a boltokba, és nagyon úgy fest, hogy az ajánlott fogyasztói ára 450 dollár, tehát mintegy 160 000 forint körül alakul majd.

Előzmények

Hirdetés