Veletech: SJCAM, Lamax és TrueCam kamerák

Az SJCAM márka akciókamerái már visszatérő vendégnek számítanak a Veletechen, hiszen már több alkalommal kiállították a forgalmazók az aktuális és a régebbi modelleket egyaránt. Ez idén sincs másként, hiszen az EU Stock jóvoltából ki lehet próbálni a kedvező árú termékek miatt egyre népszerűbbé váló vállalat készülékeit.

SJCAM kamerák SJCAM kamerák
SJCAM kamerák [+]

2016 tavaszán az újdonságot az SJCAM 5000x Elite képviseli. Ez a modell már képes a 4K felbontású anyagok rögzítésére másodpercenkénti 24 képkockás rögzítési sebesség mellett. Emellett természetesen az olcsóbb, kisebb tudású modelleket, így például az itthon szép karriert befutott SJ400 sem hagyták otthon.

A Lamax révén egy másik 4K akciókamerát is ki lehetett próbálni működés közben a Veletechen. Az X8 Electra is rendelkezik bépített színes LCD kijelzővel, Wi-Fivel, és használható autós módban, valamint mozgásérzékelője révén akár biztonsági kameraként is bevethető. Kisebb testvére, az olcsóbb X7 Mira esetében be kell érni a Full HD felbontással, de egyébként minden fontosabb tulajdonságában megegyezik a csúcsmodellel. A Lamax bemutatott néhány autóba szerelhető kamerát is, így például a C7 és C3, kisméretű, tapadókoronggal ellátott termékeket. Ezekkel akár Full HD videó is készíthető, használhatóak sötétben, és nem hiányzik belőlük a parkoló üzemmód sem.

Lamax X8 Electra, Lamax C3 Lamax X8 Electra, Lamax C3
Lamax X8 Electra, Lamax C3 [+]

A TrueCam autós kamerái is megtekinthetőek, azaz az A4, A5, A6 és A7 típusjelzésű modellek. Ez utóbbi a legnagyobb tudású, hiszen Full HD+ (1728x1296) felbontást kínál 130 fokos látószög mellett. Ellátták beépített GPS egységgel, G szenzorral, és képes előrejelezni a sebességmérő kamerákkal, és éjszaka is épkézláb felvételek elkészítését szavatolja.

Előzmények