Hirdetés

Vállalati SSD-vel jelentkezik az Adata

A cég egy félmagas PCIe kártya formájában dobja piacra az SR2000CP-t, melynél a belépőszintet a 2 TB-os kapacitás jelenti.

Új SSD-vel lép piacra az Adata: az SR2000CP névre hallgató, félmagas x8-as kártya formájában megjelenő eszközzel a vállalati piacot veszik célba, amit jól mutat az is, hogy a tárolókapacitás a 2 TB-os mérettől indul.


[+]

A PCIe 3.0 x8-as csatolóval rendelkező eszköz 3D „eTLC” NAND-ra épül, amely egy nagyobb (1-3 DWPD, öt év garancia mellett) terhelhetőségű TLC változat, és az említett 2 TB-os apróság mellett 3,5, 4, 8 és 11 TB-os méretekben is megvásárolható lesz, egyelőre ismeretlen áron. A teljesítményre vonatkozó adatok sorában egyébként az Adata ígérete szerint 6 GB/sec olvasási és 3,8 GB/sec írási sebességre, 1 millió/150 000 IOPS-ra (4K-s olvasási és írási műveletek esetén) számíthatunk, az extrák között pedig 256 bites AES, a felhasználó által beállítható over-provisioning, áramkimaradás elleni védelem is megtalálható, ráadásul a meghajtót akár 55 °C-os hőmérsékleten és 95 százalékos páratartalom mellett is használhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés