Hirdetés

A 8 GHz-es határt ostromolja a v-color 96 GB-os, pislákoló memóriacsomagja

Egy már piacon lévő, hővezető padokkal megrakott széria gyarapodott a fürge behemótokkal.

A v-color nem lacafacázik, ha DDR5-ös memóriáról van szó, ugyanis legfrissebb 96 GB-os készlete nem csupán a kapacitás tekintetében sikerült igen komolyra, de a sebessége és a késleltetései sem gyengék.


[+]

A 41,7 mm magasra nőtt Manta XPrism RGB termékcsalád leggyorsabb 48 GB-os moduljaival érkező, XMP 3.0 profilokkal ellátott kitet 7800 MHz-es effektív órajel elérésére hitelesítették, amihez CL 38-48-48-126-os primér időzítések tartoznak – ezt a kellemes eredményt a gyártó egy ASUS ROG Maximum Z790 Apex alaplap és egy integrált GPU-t, valamint szorzózárat nélkülöző Intel Core i9-13900KF processzor kombinációjával érte el.


[+]

Az SK Hynix chipeken a korábbról már ismert, tükörre polírozott rézbordák ülnek, amelyeknek tetején egy méretes diffúzor segíti a tizenhat darab, ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, illetve Biostar Vivid LED DJ technológiákkal címezhető LED fényének terítését. Az élettartam-garanciával megtámogatott pakk vételárát egyelőre nem írták ki a honlapra, de ez annyira nem meglepő, hiszen még a termékoldal sem készült el.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés