Hirdetés

Ütős lesz az Abit GF4 Ti 4200 speciális változata

Meg nem erősített hírek szerint érdemes kivárni azt a néhány napot/hetet, amíg megjelentik az Abit GeForce4 Ti szériájának "alsó kategóriás" képviselője, hiszen az új 4200-as olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami "bestbuy" kategóriába fogja emeli azt.

Egy, az Abithoz közelálló személy szerint a kártyán lévő memóriamodulok 3 ns-osak lesznek, amelyek segítségével a Ti4200-as könnyedén sárba tiporhatja a többi gyártó Ti4600-as chippel szerelt grafikus vezérlőjét is. Igen, nem elírás, a Ti4600-as kártyák lealázását vette célba az Abit egy 4200-as chip és a rendkívül gyors memóriák felhasználásával.

Az informátor közölte azt is, hogy a megnövelt teljesítmény esetében felszabaduló extra hőtől egy speciális hűtőrendszer segítségével fognak megszabadulni.

Kérdezhetnénk, hogy mennyibe fog ez nekünk kerülni, de a válasz megnyugtató, ugyanis mindössze 20 dollár lesz a kölünbség a Ti 4200 hagyományos és a speciális változatának ára között.

Aki mostanaban szeretné megvásárolni Ti4200-as chippel szerelt videóvezérlőjét, az jól teszi, ha várakozó állapotba kerül, hiszen ha hihetünk a hírforrásnak, akkor ez a kártya nagyon nagyot fog ütni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés