Hirdetés

Ütős desktoppal állt elő a Dell

Új taggal bővítette asztali számítógépes termékvonalát a Dell. A legfrissebb gépezet a Vostro 430, amivel a kis- és középvállalkozásokat célozza meg a gyártó. A matt fekete, szögletes szélekkel ellátott, komoly megjelenésű mini torony házban az Intel P55 Express lapkakészlete található meg, melyhez LGA1156-os tokozású Core i5 vagy i7 processzor társulhat.

Maximum 8 GB 1333 MHz-s DDR3 memóriát lehet rendelni hozzá, háttértárként pedig akár két darab 1 TB-os SATA merevlemez is kerülhet bele. Két optikai meghajtó is kérhető hozzá, ami lehet DVD-író illetve Blu-Ray író vagy kombó is. A videokártya szerepét az AMD 512 MB fedélzeti memóriával ellátott Radeon HD 4350-je vagy az 1 GB-os NVIDIA GeForce GT 220 illetve GTS 240 töltheti be. A hálózati kapcsolatokat a Gigabit Ethernet csatlakozás és az opcionális N-es Wi-Fi kártya biztosíthatja. Mindezt egy 350 wattos táp látja el energiával. A torony 443 x 370 x 170 mm-es méretű, tömege pedig 11 kg alatt van.

A Vostro 430-at többféle felszereltségű összeállításban meg lehet venni, de van lehetőség a saját elképzelésünk szerinti számítógép konfigurálására is. Az új Dell számítógép már kapható Windows XP vagy Vista operációs rendszerrel 700 dolláros ártól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés