Hirdetés

USB 3.0-s flash drive-okkal bővül a Samsung saját márkás adattároló portfóliója

A Samsung bővíti a saját márkás "külső" memóriaalapú tárolóinak kínálatát, ugyanis azon túl, hogy teljes SD és microSD memóriakártya termékvonallal, illetve belső és hordozható SSD-kkel rendelkeznek, a pendrive-ok sem hiányoznak felhozatalból, ami a prémium UFD sorozat bemutatásával válik teljessé a vállalat közleménye szerint. A Samsung USB 3.0 flash drive három verzióban érhető el: Bar, Fit és Duo verzió.


[+]

A Bar egy modern, stílusos megjelenésű eszköz, világos pezsgő színben, fémborítással, áramvonalas kialakítással érkezik, amelyen a kör alakú vég nem csak az esztétikumot szolgálja, hanem könnyíti a használatot, és akár kulcstartóra is rögzíthető az eszköz. A 40 mm hosszú és kevesebb, mint 9 gramm tömegű flash tároló 16, 32 GB és 64 GB-os verzióban is elérhető. Ami a sebességet illeti, szekvenciális olvasási sebessége akár 130 MB/s is lehet.

Samsung Bar USB 3.0 Flash Drive
Samsung Bar USB 3.0 Flash Drive [+]

A Samsung USB 3.0 Fit az új UFD széria leginkább kompakt méretű eszköze. Ultravékony notebookhoz, illetve USB-vel felszerelt fejegységgel ellátott gépkocsikban ajánlja a gyártó a valamivel kevesebb mint 20 mm hosszú és 2 gramm tömegű tárolót, aminek szekvenciális beolvasási sebessége szintén elérheti a 130MB/s-ot, mind a 32 GB-os, mind pedig a 64 GB-os változatban.

Samsung Fit USB 3.0 Flash Drive
Samsung Fit USB 3.0 Flash Drive [+]

A harmadik verziót, a Samsung Duót kifejezetten okostelefon, tablet és PC felhasználóknak tervezték. Előnye a rugalmassága, hiszen tartalmaz egy hagyományos és micro USB-s csatlakozót is - utóbbit pedig egy kupak védi. Ez a 37 mm hosszú és 6 gramm tömegű, 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető adattároló is képes a 130 MB/s sebességre.

Samsung Duo USB 3.0 Flash Drive
Samsung Duo USB 3.0 Flash Drive [+]

Minden USB 3.0 drive kompatibilis az USB 2.0-val is, és megfelelnek a Samsung „5-proof” követelményeinek, azaz minden eszköz ellenáll 72 órán keresztül sós tengervíznek, működőképes 0-60°C-os hőmérséklet között, az adattárolást nem befolyásolja a repülőtéri röntgenvizsgálat vagy az extrém 1500g mértékű gravitációs erő, továbbá 15 000 gaussig ellenáll a mágneses indukciónak.

Az adattárolókra a vásárlás dátumától számított 5 éves garanciát vállal a Samsung. A flash drive-ok minden típusa elérhető lesz 128 GB–os verzióban is az év végéig.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés