Hirdetés

USB-s mikrofonszettet dob piacra a Trust

A majdnem 200 eurós csomagban a mikrofon kívül rezgéscsillapító foglalatot, szivacsot, valamint izolációs ernyőt is találunk.

A Genesis után egy újabb, főleg alacsonyabb árkategóriás termékeiről ismert vállalat, a Trust állított össze egy mikrofonszettet, ők azonban más megközelítésből dolgoztak. A kondenzátoros GXT 259 Rudox nem XLR, hanem USB csatlakozással működik, ami egy stúdió szempontjából komoly érvágás, az otthoni felhasználóknak viszont ez jó hír, ugyanis több eszközzel is használhatjuk majd a 24 bites, 96 kHz-es anyagok rögzítésére alkalmas mikrofont, extra interfész nélkül.


[+]

A GXT 259 Rudox jack csatlakozóval is rendelkezik, így egy fejhallgatóval késés nélkül monitorozhatjuk a rögzített hangot, ehhez a funkcióhoz pedig két tekerőgomb tartozik: az egyik a fejhallgató hangerejét, a másik pedig a gépünk, illetve a mikrofon felől érkező hangok arányát szabályozza.


[+]

Az Amazonon 170 fontért (kb. 192 euró) listázott termék ára elsőre kicsit hajmeresztőnek tűnhet, de szerencsére a dobozban nem csak a kardioid karakterisztikájú mikrofont, illetve annak 1,8 méter hosszú kábelét és a hozzá tartozó, pop-filterként funkcionáló szivacsot találjuk, mivel a pakkban helyet kapott még egy fémből készült, 5/8” menettel ellátott asztali állvány, valamint egy szivacsos izolációs ernyő is – utóbbi a környezeti hangok kizárása mellett a visszhangot is csökkenti.

Az újdonság pontos piacra kerülési dátuma nem ismert, az Amazonon 1-2 hónapos szállítási idő van feltüntetve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Előzmények

Hirdetés