Hirdetés

Ünnepel az XGI

A pr területén kiemelkedő munkát végző, ám a potenciális vásárlók meggyőzésével még adós XGI Technology tegnap közleményben jelentette be, hogy a jövő héten indítja el áttervezett honlapját, és egyben megünnepli a Volari Duo grafikus processzorokat használó videokártyák piaci megjelenését.

Amint az ismert, a szeptemberben bemutatott Volari V8 teljesen DirectX 9-kompatibilis 3D-gyorsító, amely 2 vertex shader és 4 pixel shader egységgel, valamint 8 pixel futószalaggal rendelkezik. A lapka 256 bites memóriavezérlője DDR2 szabványú memóriachipeket is támogat. A Volari Duo két darab, 2,13 Gbyte/sec adatátviteli sebességet biztosító busszal összekapcsolt Volari V8 grafikus processzort takar.

A vállalat közleményében nem tesz említést az egychipes Volari V8 és Volari V5 alapú megoldások elérhetőségéről, ami azt valószínűsíti, hogy a gyártó nem is kívánja piacra dobni ezeket a megoldásokat. Jelenleg a C.P. Technology és a Gigabyte, valamint egyes források szerint az Asustek és az MSI kötelezte el magát az XGI grafikus processzorainak felhasználása mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XGI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés