Hirdetés

Univerzális notebooktöltők

Ha elveszett, elromlott az eredeti, vagy egyszerűen nem akarunk minden notebook mellé külön pakolni egyet, akkor jól jöhet egy univerzális töltő, amellyel mindegyik mobil gépünket el tudjuk látni energiával.

Az Emerge egy kisméretű, de annál sokoldalúbb készüléket mutatott be, hiszen a ReTrak a mellékelt adapterek segítségével több mint 7000 féle notebookra rácsatlakoztatható. A pici töltőről természetesen lekapcsolhatók a vezetékek, így még könnyebb elpakolni. Helyet kapott rajta két USB port is, amelyekre további eszközöket dughatunk, így a laptop mellett például az MP3-lejátszónk vagy a mobiltelefonunk is tölthető. Az Emerge ReTrak 90 wattos teljesítmény leadására képes, és 100 dollárért rendelhető meg a gyártó honlapjáról.

Emerge ReTrak
Emerge ReTrak

A Cooler Master rögtön két új modellt jelentett be, az NA65-öt és az NA90-et. A készülékekhez kilenc külön csatlakozófejet adnak, így szinte az összes notebookkal használni tudjuk őket. A működésükről LED-ek adnak visszajelzést. A hatékonyságuk elérheti a 90%-ot is, így megkapták az Energy Star 5.0-s minősítést is. A N65 65, míg az N90 95 wattos, utóbbi egy kicsit nagyobb is a társánál. A Cooler Master töltők áráról és pontos forgalomba kerülési idejéről még nincs információ.

Cooler Master töltők
Cooler Master töltők

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés