Hirdetés

Újabb tábla-PC érkezett a Fujitsu Siemenstől

A Fujitsu Siemens az elérhető legújabb fejlesztéseket zsúfolta bele az Stylistic ST6012-be. A 12,1 hüvelykes, WXGA felbontású kijelzővel ellátott gép belseje az Intel Centrino 2 technológiájára épül. A hordozásra termett masina mindössze 1,6 kg-ot nyom, készülékháza megerősített anyagokból készült, képes megvédeni az alkatrészeket a portól és a párától is. Az adatok biztonságáért ujjlenyomat-érzékelő és TPM modul felel, emellett a 160 vagy 320 GB-os SATA csatlakozású merevlemez is rázkódásérzékelővel felszerelt házban kapott helyet. Rendelhető Solid State meghajtóval is, ebből jelenleg egy 64 GB-os változat érhető el.

Stylistic ST6012
[+]

Alacsony feszültségen dolgozó Intel Core 2 Duo SU 9400-as processzora mellé 1 vagy 2 GB memória társulhat, a megjelenítésért a GS45-ös chipsetbe épített grafikus processzor felel. Vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségei közt nemcsak a megszokott Wi-Fi (802.11 b/g) és Bluetooth érhető el, de felkészítették UMTS/HSUPA kommunikációra is. Bővítőhelyei között SD kártyaolvasó, PC Card, SmartCard és SIM kártya foglalat, két USB, egy VGA, egy Ethernet csatlakozó, valamint audio ki- és bemenet található. Akkumulátora hat- vagy kilenccellás lehet, maximális üzemideje 9 óra.


[+]

Hátlapján port replikátor kapott helyet, amellyel a dokkolóegységhez lehet csatlakoztatni. A dokkoló további három USB 2.0 portot, egy VGA és audiokimenetet, egy Ethernet csatlakozót és egy kétrétegű lemezekkel is elboldoguló DVD-írót tartalmaz, valamint itt található a tápellátás csatlakozója is. A gép előretelepített, dualbootos Microsoft Windows XP Tablet PC Edition és Vista Business operációs rendszerrel érkezik.

Előzmények

Hirdetés