Hirdetés

Újabb RedLine ház a SilverStone-tól, ezúttal edzett üveggel

A miditorony a jól bevált receptet követi, de feketében és fehérben is kapható lesz.

Jó ideje futtatja már RedLine, röviden RL sorozatú házát a SilverStone, aminek a mai bejelentésig hat tagja volt összesen, az RL07-tel ez immáron hétre bővült. Ez a modell tűnik a leginkább letisztultnak a népes csoportból, ugyanis a mostani "divatnak" megfelelően teli előlapot és edzett üveg oldallapot tudhat magáénak. Egy kis színt is vittek az összeállításba, amit szó szerint is vehetünk, ugyanis a fémből készült, aszimmetrikus előlapon közepén, valamint élén (mely alul az alsó élen tovább folytatódik) egy vörös csík fut végig, ráadásul az előlap kialakításából adódó nyílásból szintén vörös fény árad. Akinek ez vörös-fekete összeállítás nem tetszik, az választhatja a fehér színű kiadást, fekete csíkkal és kék LED-del megbolondítva.


[+]

Szintén követi az RL07 az elkülönített alsótápos belső felépítést, amiből ezúttal hiányoznak az 5,25"-es meghajtórekeszek a letisztultabb belső érdekében. Vélhetően ezen a vonalon gondolkodtak, amikor a három darab 2,5"-es tárolónak szánt helyek mindegyikét az alaplapi tálca hátoldalára, a 2,5"/3,5"-es rekeszeket pedig a tápegységgel közös kamrába száműzték. Méretkorlátozásokból van egy pár, az alaplap legfeljebb ATX méretszabványú lehet, míg a VGA hosszát és a CPU magasságát 415 és 167 milliméterben maximalizálták.


[+]

A szellőzést az előlap mögé helyezhető három, illetve a hátlapra felfogatható egy darab 120/140 milliméteres szélgéppel oldható meg, de ez utóbbit (140 mm-es méretben) a cég gyárilag mellékeli. A ventilátorhelyekre a felsoroltaknak megfelelő méretű radiátorok is elhelyezhetőek, és természetesen a porszűrők is felfedezhetőek a táp alatt és az előlap mögött.


[+]

Az előlapi I/O csatlakozók, hogy ne rontsák a látványt, a fedélen foglalnak helyet, itt összesen két darab USB 3.0 és két darab USB 2.0-s portot, valamint a szokásos dupla 3,5 milliméteres jack aljzatokat találjuk.


[+]

A SilverStone Redline fekete-vörös (RL07B-G) és fehér-kék változata (RL07W-G) ára 77,50 és 78,50 euró lesz a december 8-i rajt idején.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés