Hirdetés

Újabb, PS5018-E18 kontrollert használó SSD érkezett, ezúttal a Galaxtól

A gyártó új, PCI Express 4.0-s csatolóval dolgozó SSD-je a Hall Of Fame szériát erősíti majd.

A Galax Hall Of Fame sorozatának neve talán legújabb, egyszerűen csak Hall Of Fame Extreme elnevezésű adattárolójukhoz passzol legjobban, hiszen a rajta található hűtőborda tükörsima felületű, így vonzza a tekintetet, különösen egy RGB fényekkel telepakolt beltérben.

Túl sok információt nem közölt a gyártó az új jövevénnyel kapcsolatban, csak azt tudjuk biztosan, hogy az M.2 formátumú SSD-ben dolgozó TLC NAND flash lapkák PCI Express 4.0-s interfészen keresztül kommunikálnak a kompatibilis alaplapokkal, vezérlésükről pedig a Phison PS5018-E18 kontrollere gondoskodik. Ezzel a vezérlővel olvasóink már találkozhattak a néhány nappal ezelőtti, Sabrent Rocket 4 Plus SSD-ről szóló hírünkben, a szekvenciális olvasásra és írásra vonatkozó sebességadatok pedig szintén ismerősek lehetnek, hiszen a Galax ugyanúgy 7000 és 6850 MB/s értékeket adott meg, ahogy a Sabrent is, ezek valószínűleg a kontroller elméleti maximum sebességei.

A Galax Hall Of Fame Extreme SSD 1, 2 és 4 TB kapacitással lesz majd elérhető, de a mikor és mennyiért kérdésekre jelen pillanatban nem tudunk választ adni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Galax

Előzmények

Hirdetés