Hirdetés

Újabb otthoni multifunkciós mindenes a HP-tól

A HP magyarországi irodája a mai napon bejelentette a cég PSC 1410 típusú multifunkciós készülékének hazai bevezetését. A készülék a PSC család többi tagjához hasonlóan nyomtatási és képolvasási funkciókat, illetve másolási lehetőséget kínál kifejezetten otthoni felhasználók számára.

A HP PSC 1410 All-in-One (multifunkciós készülék) könnyen telepíthető, használata az átlátható előlapi kezelőszerveknek köszönhetően egyszerű. A 18 oldal/perc fekete-fehér és az akár 13 oldal/perc színes nyomtatási sebességet is elérő gép maximálisan 4800x1200 dpi felbontású színes nyomatok előállítására képes, míg a beépített szkenner maximálisan 600x2400 dpi-s felbontású, 36 bites színmélységű képek beolvasását teszi lehetővé.

A gyártó új készülékéhez a HP Image Zone képszerkesztő szoftver mellett a HP Instant Share szoftvert mellékeli, mely utóbbi segítségével a felhasználók megoszthatják a fényképeket családtagjaikkal és barátaikkal anélkül, hogy nagyméretű mellékleteket tartalmazó e-maileket kellene küldeniük.

A HP PSC 1410 All-in-One (multifunkciós készülék) 24 990 Ft ajánlott kiskereskedelmi áron kapható (a tényleges árak ettől eltérhetnek).

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés