Hirdetés

Újabb EVGA kártya kapott EK vizesblokkot

A legfrissebb Vector szériás gyártmány az amerikaiak RTX 3070 FTW3 modelljeire passzol.

Folytatja dedikált VGA vizesblokkjainak piacra dobását az EK, a legújabb példány az EVGA FTW3 szériás, GeForce RTX 3070 GPU-kra épülő modelljeivel kompatibilis.


[+]

A 314 x 155 x 21 mm-es EK-Quantum Vector egység a GPU, a vele egy oldalon lévő RAM chipek, illetve a tápellátást végző elemek hűtéséről gondoskodik. Belső kialakítását alacsony áramlási ellenállásra optimalizálták, így gyengébb vagy alacsonyabb sebességen üzemelő pumpákkal is nyugodtan használható. A hőátadásban központi szerepet játszó mikrolemezes struktúrában 0,6 mm-es mikrobarázdák, illetve a közöttük elhelyezkedő vékony lemezek (szám szerint 28 darab) biztosítják a megfelelő felületet. A blokk alapja nikkelezett rézből, teteje pedig kiviteltől függően akrilüvegből vagy fekete poliacetálból készül. A csőcsatlakozók szintén POM-ból készülnek, a NYÁK laptól a szükséges eltartást biztosító távtartók pedig gyárilag integráltak. A kész termékből nem hiányzik az RGB sem, összesen nyolc darab címezhető LED biztosítja ezt, melyeket szükség esetén alaplapról vezérelhetünk.

Az EK-Quantum Vector FTW3 RTX 3070 blokkok már előrendelhetőek az EK boltjában, akril esetén 187, POM burkolat esetén pedig 181 eurós áron. A szállítást március végére ígérik.

Előzmények

Hirdetés