Hirdetés

Újabb AM3+ foglalatos alaplap a láthatáron: az ECS A990FXM-A

Lencsevégre került az ECS egyik legújabb AMD-s alaplapja, a Black Series termékcsaládban tartozó A990FXM-A, melyen már AM3+ foglalat található, északi hídként pedig az AMD 990FX-et kapta. A DDR3-as memóriák a négy foglalatba pattinthatók, amik alapjáratban támogatják az 1866 MHz-es modulokat dual-channel üzemmódban is, de túlhajtással a 2133 MHz-es típusok is használhatók lesznek.


[+]

Bővítőkártyák számára három darab 2.0-s, x16-os PCI Express sín áll üresen, melyek két kártya esetén x16/üres/x16 módban, háromnál pedig x16/x8/x8 elosztásban működnek, ennek megfelelően háromutas SLI és CrossFireX összeköttetés is alkalmazható. További kiegészítők számára két x1-es PCIe és egy PCI használható fel, tárolók pedig hat darab 6 Gbps-os SATA portjára csatlakoztathatók. Egy harmadik féltől származó vezérlővel kapunk egy IDE konnektort és két 3 Gbps-os eSATA aljzatot is. Van továbbá négy 3.0-s USB-je, kettős Gigabit Ethernet portja, 8+2 csatornás HD hangvezérlője és Bluetooth modulja is.

Néhány tuning-barát funkció is került bele, mint a NYÁK-ra rakott bekapcsoló és reset gomb, a diagnosztikai LED kijelző és nyolc tűs EPS csatlakozó. Az ECS A990FXM-A érkezése valószínűleg június közepére várható, így ára egyelőre ismeretlen

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Előzmények

Hirdetés