Hirdetés

Új X299-es ASUS SAGE alaplap a láthatáron

Az aktuális modellen a tajvani gyártó lecserélte a hálózati vezérlőt, és szteroidkúrára küldte a feszültségszabályozó modul hűtését.

Az ASUS bemutatta legújabb X299-es vezérlőhídra épülő alaplapját, a 2017 őszén forgalomba került WS X299 SAGE továbbfejlesztett verzióját, a WS X299 SAGE/10G-t. Míg az eredeti SAGE-en "csupán" duál gigabites Ethernet interfész volt, addig a frissített változaton már két 10 gigabites port került elhelyezésre, melyeket Intel X550-AT2 vezérlő hajt.

Valami legbelül kicsit megbizsergett, és elfogott a hovatovább érzés
Valami legbelül kicsit megbizsergett, és elfogott a hovatovább érzés [+]

A ráncfelvarrás folyamata nem fulladt ki ennyiben; a VRM-en is javítottak egy kicsit. Ugyan az alapvető felépítés megmaradt és a kakaó még mindig két 8 tűs EPS aljzat révén áramlik, az ASUS a másodlagos VRM hűtőbordát az elsődlegeshez tette hasonlatossá; sűrűn rovátkolt alumínium kivitelezést kapott, ami egészen a hátsó I/O panelig nyúlik. Az ominózus panelen négy USB 3.1 Gen1 és két USB 3.1 Gen2 port (az egyik Type-C-s), a fentebb említett két 10 gigabites Ethernet csatlakozó és a nyolccsatornás HD hangkodek kimenetei kaptak helyet. A deszka többi része változatlan maradt, tényleg minden van, ami szem-szájnak ingere, és körülbelül 100 dollárral megtoldott tarifa várható az eredeti WS X299 árához képest.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés