Hirdetés

Új ventilátorszériával jelentkezett a SilentiumPC

A leginkább házairól ismert vállalat új légkavarói kétféle méretben is elérhetők egyszerű, illetve címezhető RGB LED-ekkel megspékelve.

A SilentiumPC neve főleg a számítógépházak piacáról lehet ismerős, több modelljük is megfordult már szerkesztőségünkben, ám palettájukon hűtési megoldások is megtalálhatók. A lista most tovább bővült, ugyanis a vállalat piacra dobta Stella HP névre keresztelt ventilátorszériáját, melynek tagjai 120 és 140 milliméteres méretben érhetők el.


[+]

A Stella HP modellek közös tulajdonsága, hogy rendelkeznek RGB világítással, a némileg drágább verziók ráadásul címezhető LED-eket kaptak, így még változatosabb fényorgiát is rájuk szabadíthatunk. Az alaplappal való összeköttetésre a 4 tűs PWM mellett egy kiviteltől függően 3, illetve 4 érintkezős RGB csatlakozót használhatunk, a ventilátorok ráadásul egymással is sorba fűzhetők, így elég csak az utolsót csatlakoztatni. Az újdonságok természetesen kompatibilisek a gyártó saját kontrollereivel (Nano RGB, Aurora II, Aurora Sync és Sync Pro), de a fényeket akár az ASUS Aura Sync és egyéb szoftvereken keresztül gépünk többi komponensével is szinkronizálhatjuk. A ventilátorok HBS csapágyazással és rezgéscsillapító gumi betétekkel is el lettek látva. A 120 milliméteres verzió 2300, míg nagyobb testvére 1800 fordulatra képes percenként, a légszállítási érték pedig rendre 66,3 és 78,7 CFM.


[+]

A SilentiumPC Stella HP 120 és 140 mm RGB modellekért 12, illetve 15 eurót kell kifizetnünk, a címezhető LED-ek felára három dollár, a rendelések pedig akár most is leadhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés