Hirdetés

Új tápegységek a Global WIN-től

A Global WIN Sapphire-sorozatú tápok támogatják a Serial-ATA szabványt és két 80x80x25 mm-es LED-es ventillátorral, valamint "Open Windows Design"-nal rendelkezik. Az utóbbi azt jelenti, hogy a tápok oldalán és a tetején ablakok vannak.


Forrás: www.hardtecs4u.com

A tápokból létezik 420 és 520 wattos változat is és FCC, illetve CE minősítésűesek. A zajszintre különösen ügyeltek a fejlesztők, így a mindössze 19 decibeles légforgatókhoz még egy belső hőmérsékletszabályzót is mellékeltek. Ahhoz, hogy a két ventillátor által keltett vibrációt a minimálisra csökkentsék a táp és a hűtők közé úgynevezett "Fan Washer"-eket helyeztek el. Ezek a gumikeretek kiküszöbölik a légforgatók által keltett vibrációt és megakadályozzák, hogy azok átterjedjenek a házra.

A Global WIN adatai szerint a tápok 60 másodpercen keresztül maximum 100 Wattal terhelhetők túl. Az aktív PFC-nek köszönhetően a hatásfok 0,989. A biztonságos működést a túlfeszültség elleni védelem és a rövidzárlat elleni védelem is biztosítja. Árakat a Global WIN még nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés