Hirdetés

Új tápcsaládot jelentett be az Antec

Újabb sorozattal egészítette ki TruePower tápcsaládját az Antec. A New széria négy új taggal indul útnak, az 550 wattos TP-550, a 650 wattos TP-650 és a 750 wattos TP-750 modellel, utóbbiból egy kék LED-del ellátott, ventilátorral szerelt változat is készül TP-750 Blue néven.

Az új tápegységek megfelelnek az ATX12V 2.3 és az EPS12V 2.91 szabvány előírásainak, és elődeikhez képest nagyobb, 82%-os hatásfokot kínálnak, ennek megfelelően kiérdemelték az 80Plus Bronze minősítést is. Az Universal Input technológia segítségével többféle hálózatról is üzemeltethetők. Megalkotásukkor kiváló minőségű japán kondenzátorokat használtak fel, amelyek kétrétegű nyomtatott áramköri lapra kerültek, ez a termékek élettartamára van jótékony hatással. Többféle biztonsági funkcióval is felszerelték őket, így található bennük túlfeszültség (OVP), rövidzárlat (SCP) és túláram (OCP) elleni védelem is, de aktív PFC-vel rendelkeznek. A számítógép felőli kábeleket modulárisan alakították ki (Advanced Hybrid Cable Management), ezért csak a szükségeseket kell hozzájuk csatlakoztatni, ezáltal javul a házon belüli levegőáramlás. Az alkatrészek hűtéséről a Signature tápcsaládból megismert, PWM szabályzású ventilátor felel, ami a gyártó állítása szerint működése közben csak feleakkora zajt csap, mint a hagyományos kialakítású változatok. Az egyes ágak pontos terhelhetőségi adatait egyelőre nem tették közzé.

Az NVIDIA SLI tanúsítvánnyal rendelkező TP-550-es 120, a TP-650-es 140, a TP-750-es 160, a TP-750 Blue változat pedig 170 dolláros ajánlott felhasználói áron kerül forgalomba, az Antec öt év garanciát vállal rájuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés