Hirdetés

Új számítógépházak a Chieftectől

A Chieftec új sorozattal örvendezteti meg a minőségi számítógépházak vásárlóit. A most bemutatott CX széria házai négy külső 5,25 hüvelykes, illetve két külső és hat belső 3,5 hüvelykes meghajtórekesszel rendelkeznek. A Serial ATA winchestereket is gond nélkül fogadó belső rackek érdekessége, hogy 90 fokkal el vannak fordítva, így könnyítve meg a merevlemezek szerelését. Ehhez egyébként csavar sem szükséges a csúszósínes megoldásnak köszönhetően. Magyarországon a Kelly Tech hozza forgalomba az összesen öt alaptípusból álló CX házak közül az európai ízlésvilágnak inkább megfelelő CX-01, CX-03 és CX-04 modelleket.


Chieftec CX-01

A fekete (B), ezüst (SL) és kék (BL) színben gyártott CX-01 mindkét oldalfala lakkozott acél; két 80 mm-es ventilátor szerelhető a hátlapra, két-két 90 mm-es pedig az oldalsó panelekre – a jobb oldalon lévőknek a merevlemezekhez közel képeztek ki helyet.


Chieftec CX-03


Chieftec CX-04

A fekete és kék színekben piacra kerülő CX-03 és a CX-04 alumínium előlapokkal és plexibetétes oldalfallal rendelkezik. A ventilátorok elhelyezésében csak az átlátszó oldalfalnál van különbség: erre egy 90 mm-es szélkeltő erősíthető. Valamennyi új ház 205 x 524 x 471 mm méretű a műanyag lábak nélkül. Közös jellemzőik között kell említeni az előlapon elhelyezett két USB, egy FireWire csatlakozót és az audiokimeneteket, az előlap mögötti légszűrőt, illetve a PCI bővítőkártyák csavarmentes rögzítését lehetővé tevő klipszeket. Egyelőre nem tisztázott, hogy az új házak tápegységgel érkeznek-e Magyarországra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés