Hirdetés

Új Sony digitális kamerák

A Cybershot DSC-P32, -P52 és -P72 típusú termékek mindegyikében található egy 14 bites analóg-digitális átalakítóval felszerelt 3,2 megapixeles felbontású Super-HAD-CCD érzékelő.

A belépő szintű DSC-P32 szélessége 33 mm és háromszoros Smart Zoom funkcióval rendelkezik. A DSC-P52 már kétszeres optikai és hatszoros Smart Zoommal bír, míg a DSC-P72 háromszoros optikai és hatszoros Smart Zoommal. A három modell a képeket maximum 1 GB tárolókapacitású Memory Stick Pro vagy 128 MB-os Memory Stick memóriakártyákon tárolja, illetve a Memory Stick Selectet is használhatjuk. A Memory Stick Select egyébként 2 önálló, egyenként 128 MB-os memóriamodulból áll és így összesen maximum 256 MB tárolókapacitással gazdálkodhatunk.

A három termékbe a Sony beépítette a "Snow-Modus" funkciót, ami megakadályozza, hogy egy hómotívum szürkés legyen, míg a Surf-Modus-ban a kék színjel természetesnek hat. Az új MPEG VX mód lehetővé teszi a maximum 640x480 pixeles (VGA-)felbontást, ezáltal a filmeket az otthoni televíziókészülékeinken teljes képernyőn élvezhetjük. A továbbfejlesztett formátum 16,6 képet vesz fel másodpercenként és maximum 48 percnyi videót vehetünk így fel, ezzel teljesen megtöltve egy 1 GB-os Memory Stick pro memóriakártyát.

A készülékek melletti csomagban megtaláljuk az NH-AA-2DA típusú nikkelmetálhibrid (NiMh) akkukat, melyek 2,5 órás használatot tesznek lehetővé, valamint a BC-CS2 típusú töltőkészüléket, egy 16 MB-os Memory Stick memóriakártyát, USB- és videókábelt, valamint egy szoftvercsomagot Windows és Mac OS alá (PIXELA, ImageMixer szoftverek és USB-meghajtó). Opcionálisan kapható az ACC-CN3C típusú szett, amely 75 euróba kerül és amelyben két NH-AA-2DA típusú akku, valamint a BC-CSQ-2 töltő és egy táska van.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés