Hirdetés

Új SFF PC-k a HP kínálatában

A friss modellek esetében a megszokottal ellentétben az árazás ismert, a pontos specifikáció azonban nem.

A HP frissítette SFF méretű ProDesk sorozatát, az új modellek egyszerűen a ProDesk 400 G5 és 600 G5 megjelöléseket kapták. A 17,8 x 17,5 x 3,5 centiméteres gépek egy külön megvásárolható konzol segítségével bármilyen VESA furatokkal ellátott monitor hátoldalára felszerelhetők, emellett pedig természetesen kompatibilisek a hasonló méretű számítógépeket befogadó nyílással ellátott HP Mini-in-One megjelenítővel is.


[+]

Termékoldal hiányában a részletes specifikációk egyelőre nem ismertek, ám annyi bizonyos, hogy mindkét verzió lelke egy 9. generációs, négymagos Intel Core processzor lesz. A Liliputing szerint ez a ProDesk 400 G5 esetében akár egy Core i9-9900T is lehet legfeljebb 64 GB-nyi, 2666 MHz-es DDR4 memória társaságában, míg adattárolóból SATA és PCI Express csatolófelülettel szerelt modelleket is választhatunk.


[+]

A termékfotók alapján minimum 6 darab USB, kettő DisplayPort, egy HDMI, egy Gigabit Ethernet és az előlapon dupla jack csatlakozóra számíthatunk, amelyek a 600-as variánsnál egy töltésre is használható USB Type-C porttal egészülnek ki.


[+]

Az újdonságok piacra kerülése a hónap folyamán várható, alapáruk pedig 579 és 679 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés