Új Samsung Series 7 Chronos notebook AMD-vel?

Nagyjából másfél hét múlva kezdődik a CES kiállítás, ami nem csak az év első ilyen jellegű eseménye, hanem egyben az egyik legfontosabb is. Nem csoda, ha a gyártók többsége készül valamilyen extrával, vagy nagy durranással, ami később akár egész évben kitarthat. Sok gyártó már előre részletesen bejelenti, hogy mit mutatnak be, illetve mire számíthatnak a látogatók, míg mások inkább titkolóznak és csak a morzsákat szórják el.

Ez utóbbiak közé tartozik a Samsung Notebookos részlege is, amely a minap morzsaként egy videót tett fel a Youtube-ra, amin az új Series 7 Chronos notebook látható. A mintegy 37 másodperces „teaser” ugyan nem sokat árul el leszámítva azt, hogy a vékony kialakítás és az alumínium anyaghasználat továbbra is a koncepció része, de a 27 másodpercben felbukkanó AMD felirat felkelti az érdeklődést.

Az sajnos nem derül ki a videóból, hogy egy APU-ról van szó, vagy csak dedikált Radeon GPU kerül az új masinába egy Intel processzor mellé az eddig megszokott módon, esetleg egy izmosabb Dual Graphics megoldással állunk szemben – bár ez utóbbit kevésbé tartjuk valószínűnek. Sajnos a vállalat Facebook oldalán sem árulnak el többet a cég munkatársai. Úgy látszik kénytelenek leszünk kivárni a kiállítás napját, hogy a rejtélyre fény derüljön.

Azóta történt

Előzmények