Hirdetés

Új Plextor DVD-író

A Plextor PX-504A típusjelű készülék a DVD+R lemezeket négyszeres, míg a CD-ket tizenhatszoros sebességgel írja. A DVD+RW újraírható médiumokra 2,4-szeres, míg a hasonló CD-kre 10-szeres sebességgel tudja égetni az adatokat. A PX-504A a DVD-ket 12-szeres és a CD-ket 40-szeres sebességgel olvassa.

A márciustól kapható termék ára nettó 315 euró lesz. A dobozos változatban az írón kívül találunk egy DVD+R és egy DVD+RW lemezt, E-IDE (ATAPI) kábelt, egy audiókábelt, a Plextor CD/DVD Utility szoftvert, valamint a Pinnacle Studio 8, a PowerDVD és Nero 5.5 és InCD szoftvereket tartalmazó CD-ket, no meg egy 16 nyelvű kézikönyvet.

A CD-k és DVD-k esetében az optimális sebességről és legmagasabb szintű minőségről a PoweRec Technology nevű eljárás, míg a DVD+RW és a MultiSession DVD-k égetéséről a Lossless Linking technológia gondoskodik. Magától értetődő a puffer-kiürülés elleni védelem támogatása. A készülék 2 MB pufferrel rendelkezik, a firmware-jét a beépített FlashROM-nak köszönhetően frissíthetjük és függőlegesen is beépíthetjük a számítógépházba. A CD-k elérési ideje 120, míg a DVD-ké 140 ms. Figyelemre méltó a DVD+VR (DVD Video Recording) formátum támogatása, s a CD-k és DVD-k égetése közbeni, háttérben zajló lemezformázás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés