Hirdetés

Új nForce 650i chipsetes lap az ECS-től

Az ECS olyan alaplapot készített az NVIDIA nForce 650i SLI lapkakészletre építve, amely támogatja az Intel valamennyi LGA775-ös processzorát, ideértve a négymagos, illetve a majdani, 1333 MHz-es rendszerbuszt használó modelleket is (utóbbi az FSB garantált túlhajtásával lehetséges). Az NF650iSLIT-A jelű alaplap négy foglalatában legfeljebb 8 GB összkapacitású DDR2 memóriamodulok helyezhetők el.

Videokártyák számára két hosszú PCI Express interfész áll rendelkezésre, melyek SLI üzemmódban kétszer nyolc PCIe-sávos kiosztásban üzemelnek. Egyéb bővítmények két PCI Express x1 és három PCI foglalatban találnak helyet, míg a tárolóegységek két IDE csatornára, illetve négy Serial ATA II portra kapcsolódhatnak – természetesen adott az NVIDIA MediaShield szolgáltatása is JBOD és RAID 0, 1, 0+1, 5 kötetek létrehozásának lehetőségével.

Nyolccsatornás hangról egy Realtek ALC883 vezérlő gondoskodik, a hátsó panelen az analóg csatlakozók mellett egy koaxiális és egy optikai SPDIF kimenet is található. A chipsetbe integrált hálózati vezérlő extrája a FirstPacket eljárás, amely bizonyos forgalomtípusokat (VoIP, játék) részesíthet előnyben a többivel szemben; a lap egy Gigabit Ethernet interfészt kapott. USB 2.0 portból összesen nyolc használható, a FireWire azonban hiányzik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés