Hirdetés

Új MultiEdge monitorok az Eizótól

A minőségi kijelzőiről ismert japán Eizo MultiEdge termékcsaládjába tartozó megjelenítői eddig is nagy sikernek örvendtek a játékos kedvű felhasználók körében, köszönhetően alacsony válaszidejüknek és kitűnő képi paramétereiknek. A cég ezen termékpalettájának legújabb modelljei, a 17 hüvelykes L578 és a 19 hüvelykes L778-as típusok hamarosan Magyarországon is kaphatóak.

Mindkét modell natív felbontása 1280x1024 pixel, melyhez olyan jellemzők társulnak, mint a 178 fokos vízszintes és függőleges rálátási szögek, a 250 cd/m2 fényerő, az 1000:1 kontrasztarány. A monitor mozgókép-megjelenítő képességeinek javítása érdekében a FlexScan L778 és L578 modellekbe egy speciális (overdrive) áramkört épített be az Eizo. Ez az áramkör lényegesen lecsökkenti az LCD-panel válaszidejét a képváltások középtónusú vagy szürkeárnyalatú tartományában, ami nélkülözhetetlen a színes képek elmosódottságának kizárásához. Ennek az áramkörnek köszönhetően középtónusok esetén a kijelző válaszideje kiemelkedően rövid, 12 ms; a fekete-fehér-fekete válaszideje hasonlóképpen meggyőző: 16 ms.

Az analóg és digitális jelek fogadására egyaránt felkészített kijelzők az Eizo számos szabadalmaztatott technológiáját tartalmazzák, köztük a sötétebb színek jobb visszaadását elősegítő C-Booster, a monitor fényerejét a környezet fényviszonyaihoz igazító BrightRegulator, illetve a különböző sémákat felkínáló Fine Contrast funkciókat. Hasonlóan a MultiEdge sorozat korábbi tagjaihoz, a FlexScan L778 és L578 két beépített hangsugárzóval érkezik. Mindkét modellnél az LCD-tévék és az autós sztereó rendszerek esetében már bizonyított SRS WOW technológiát alkalmazta a gyártó.

A fekete és ezüst színben készülő, öt év garanciával forgalmazott megjelenítőkkel legkorábban a jövő év első hónapjaiban találkozhatunk az üzletekben, fogyasztói áruk jelenleg megállapítás alatt áll.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés