Hirdetés

Új Microtek szkenner

A februártól kapható Microtek Scanmaker 6800 típusú eszközbe beépített új technológia arra hivatott, hogy korrigálja a szkennelőfelületen előforduló hibákat és a szennyeződéseket. A 449 euróba kerülő szkenner USB 2.0 porton keresztül csatlakozik a számítógépünkhöz. A csomagban a készüléken kívül integrált átvilágító egységet és különböző szoftvereket találunk.

A termékben debütáló Digital ICE technológia a por, a piszok, a szennyeződések, a karcolások mellett a repedéseket, a tépéseket, a gyűrődéseket és ezek nyomait is eltünteti a digitalizálás során. A rendszer először megállapítja a szkennelendő felületen előforduló fizikai sérüléseknek vagy vizuális zavaroknak a pontos helyét, majd ezután speciális szoftveralgoritmusoknak köszönhetően csökkenti a nem kívánt "effektusokat", így az eredetihez képest javul a szkennelés minősége. A készülék színmélysége 48 bit, míg az optikai felbontása 2400x4800 dpi.

Egy Digital ROC nevű plug-in segít abban, hogy a beszkennelt fotóink visszanyerjék az eredeti színminőségüket. A Digital SHO plug-in pedig arra használható, hogy a sötétebb részleteket világosabbá tegyük, valamint, hogy automatikusan korrigálja a kontrasztot és a fényerősséget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés