Hirdetés

Új Mambákkal fenyeget a Razer

A Razer az idei E3-on leleplezte a sokak által várt új Mamba egereket. Ezek a korábbi Mamba felújított példányai, így sokan már sejtik, hogy mit kapnak, de persze vannak újítások is, mint például a Chroma funkcionalitás. Ennek hála 16,8 millió szín jelenhet a termékek oldalán elhelyezett LED-eken, illetve számos fényeffekt is előhozható a mellékelt Synapse szoftveren keresztül. Utóbbi egyébként arra is képes, hogy a világítás színét a Chroma funkcionalitást támogató Razer eszközök között szinkronizálja.

Razer wireless Mamba
Razer wireless Mamba

Az új egerek közül a Mamba vezeték nélkül használható, így ehhez természetesen jár egy töltődokk is, amellyel egyetlen töltéssel akár 20 óráig elegendő energiát lehet biztosítani az egérnek. Emellett ennél a modellnél extra az Adjustable Click Force, azaz beállítható mekkora erőhatás kifejtésével fogadja el az egér a gombok lenyomását.

Razer wireless Mamba
Razer wireless Mamba

A Mamba Tournament Edition lényegében ugyanez az egér csak vezetékkel és állítható Click Force nélkül, de extra, hogy a Razer logó is világít – ám ez csak cukormáz, lényegi funkcionalitása nincs.

Razer Mamba Tournament Edition
Razer Mamba Tournament Edition

Az új, hat gombbal és egy görgővel felszerelt Mamba a jobbkezesek számára készült, és 16 000 dpi-s lézeres szenzorral szerelik, továbbá 50 g-s gyorsulásig őrzi meg precizitását. Természetesen az USB interfészen csatlakozó Tournament Edition változat 1000 Hz-es frissítést használ.

A 135 dolláros "wireless" Mamba tömege 125 grammot, míg a 80 dolláros Tournament Edition verzió 133 grammot nyom a mérlegen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés