Hirdetés

Új logókra áll át az Intel

Megjelenik az EVO márkanév is, amiről nem nagyon tudni, hogy micsoda.

Az elmúlt időszakban az USPTO adatbázisában feltűntek az Intel új logói, amelyekről várhatóan majd a szeptember elejére tervezett nagy bejelentés alkalmával rántja le a leplet a cég. Nem hivatalosan persze ezek más most megtekinthetők, amelyeket a VideoCardz.com gyűjtött egy képbe.


(forrás: VideoCardz.com)

Az új dizájn megítélése szubjektív, így különösebben nem kezdenénk ennek elemzésébe, ami viszont érdekes az az EVO márkanév. Erről nem nagyon tudni, hogy micsoda, de spekuláció van róla, miszerint az EVOlution rövidítése, és azokat a termékeket jelöli majd, amelyek az Intel Hybrid technológiájára épülnek, vagyis egyszerre tartalmaznak kisebb, valamint nagyobb teljesítményű processzormagokat. Utóbbira utalhat a "Powered by Core" jelölés. Ez logikusnak hangzik, de ne vegye senki készpénznek, bőven elképzelhető, hogy teljesen más jelentéstartalma van.

Kiemelnénk, hogy a fenti logók közül némelyik monokróm, de ez csak azért van, mert az USPTO így szokta tárolni a bejegyzett adatokat, ezek végül majd színesek lesznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés