Új látogatottsági rekord a Prohardver lapcsaládnál

A tegnapi napon a Medián Webaudit adatai szerint mindenféle rekordokat megdöntöttek portáljaink. A külföldről netezőket is beleszámítva a Prohardver 61 ezer, a Mobilaréna 47 ezer, a Hardverapró 39 ezer látogatót vonzott, de a Logoutnak sem kell szégyenkeznie a maga 16 ezer olvasójával. A lapcsaládon összesen 134 ezer látogató járt, közel 1,5 millió oldalt letöltve. A fórumban a minap láttunk már (egy adott pillanatban) több mint 5000 aktív usert, valamint globálisan átléptük a 300 ezer regisztrált tagot is.

Köszönjük a bizalmat mindenkinek!

A fenti hír apropóján szeretnénk némi betekintést adni terveinkbe. Sok-sok éve dédelgetett álmunk, hogy csináljunk egy Tudástárat a Prohardverre, amelyben rövid leírásokat adunk a "hárombetűs varázsszavak" és egyéb misztikus kifejezések zöméről. Ehhez a RIOS bővítése elkészült, így előbb-utóbb elkezdjük feltölteni tartalommal, és élesítjük. No, azért nem holnap...

Másik tervünk, amit hamarosan elkezdünk életre lehelni, az a tartalom formálása. A mostani bemutató kategóriát kettébontjuk: lesz egy rövidebb, egyszerűbb, közvetlenebb hangvételű,  egyelőre "kipróbáltuk" kódnéven futó tartalmi típus (1-2 oldal), hogy jobban pörögjünk, több vassal tudjunk egyáltalán foglalkozni. Ezen felül megmarad egy, a mostani bemutató típussal kb. azonos hosszúságú (2-4 oldal) kategória, ahogy maradnak a nagytesztek (sok oldal) is. A régi-új kategóriák nevei sorrendben: bemutató, teszt, elemzés.

(Kevésbé komplikáltan megfogalmazva: a mostani bemutatókat ezentúl tesztnek hívjuk, az új, könnyedebb kategória pedig megörökli a bemutató elnevezést.)

A fentieken kívül egy teljesen új szolgáltatással is készülünk 2011-re, de erről még semmit sem árulhatunk el, mert nem tudjuk, mikor lesz ténylegesen rajtra kész.

Azóta történt

Előzmények