Hirdetés

Új hűtősorozat az Arcticnál

A Freezer 34 család négy tagból áll, és továbbfejlesztett rögzítési megoldást valamint ventilátorokat kapott.

Négy új taggal debütál az Arctic új Freezer 34 hűtőcsaládja: az alapmodell mellé a golyóscsapágyas ventilátorral feldobott Freezer 34 CO, és az erősebb légkavaróval szerelt 34 eSports és eSports DUO érkezik. Az Arctic állítása szerint az új modellek belső tesztjeikben átlagosan 4 °C-kal voltak jobbak az előző generációnál, köszönhetően a bordázat kialakítását és a rögzítést is érintő fejlesztéseknek.


[+]

A vásárlókat a teljesítmény mellett lázba hozhatja még az új szerelék, mellyel állítólag már pár perc alatt feldobható a hűtő bármelyik foglalatra  az Intel és az AMD oldalon is – a bordák maguk pedig elég keskenyek ahhoz, hogy ne kelljen aggódni az esetleg szokatlanul magas memóriamodulok miatt sem.


[+]

Ami az új Freezerekben közös, az a 120 mm-es ventilátorméret, illetve a 200 rpm minimális fordulatszám – ez az alapmodell és a CO esetében 1800 rpm-ig nőhet, míg az eSports modellekre szerelt BioniX P turbinák 2100 rpm-ig gyorsulhatnak. Ennek megfelelően alakulnak a TDP értékek is: a lassabb légkavarókkal 150 wattig ajánlott a hűtők használata, míg az egy ventilátoros eSports 200, a két ventilátoros 210 watt elszállítására is képes még – a cég állítása szerint. A hat év garanciával érkező új Freezer 34 és Freezer 34 CO, illetve a tíz évig garanciális Freezer 34 eSports és eSports Duo már elérhető a cég weboldalán, áruk sorrendben 33, 35, 38 illetve 40 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés