Hirdetés

Új HP beviteli eszközök

A két új egérrel rukkolt elő a HP; a HDX Laser és a HDX Laser Gaming egyaránt megkapta a gyártó VooDooDNA szoftverét, amely minden bizonnyal a HP által felvásárolt VoodooPC cég hagyatéka. Az egerek öt programozható makrógombot, valamint öt eltárolható profilt kínálnak. Érzékenységük gombnyomásra állítható, a HDX Laser esetében maximum 2400 dpi, a HDX Laser Gaming esetében pedig maximum 3200 dpi értékre.

HDX Laser

HDX Laser Gaming

Szintén frissen bemutatott egér-billentyűzet kombináció a HP Wireless Comfort Desktop. Az enyhén hajlított billentyűzet, valamint az aszimmetrikus egérkialakítás a gyártó információi szerint növeli komfortérzetet használat közben.

Az egér hátránya, hogy formája miatt kizárólag jobbkezesek tudják használni. Két programozható gombot és négyirányú görgőt kapott. A folyadékelvezető képességgel felvértezett billentyűzet, csuklótámasszal és 32 programozható gombbal rendelkezik. A két egér 39 (HDX Laser), illetve 59 (HDX Laser Gaming), a billentyűzet-egér kombináció pedig 79 dolláros vételáron, jelenleg ismeretlen időpontban kerül a piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Hirdetés