Hirdetés

Új GW coolerek: általános nyereség?

Ha még nem lenne mindenki előtt világos, itthon a GlobalWIN coolereké a világ. Azaz, ha valaki manapság nálunk coolert vesz, az 100-ból több mint 90-szer a GW-re voksol, és ez a voks, tegyük csak hozzá, nagyrészt helytálló is, mert ár/teljesítmény/minőségre nem nagyon van alternatíva.

Jó, tegyük hozzá azt is, hogy pl. alaplapok esetén 100-ból -asszem- 60-szor az Abit-ra, ami viszont már nem feltétlen kéne, hogy így legyen, mi legalábbis rendre az alternatív megoldásokat kergetjük, és egy Azza, egy Canyon-tech, egy Gigabyte, vagy kicsit feljebb egy MSI pont erről szól(na).

De vissza a GW-hez. Mind azt tőle már megszokhattuk, időnként új portfolióval jelenetkez, és nincs ez másként most sem. A coolerek kicsit még coolerek (coolerebben..), mint korábban, a kínálat csúcsán pedig egy igazi nagyvad trónol: az első olyan darab, amelyik már nem tűnik olyan könnyűnek (súlyra), hogy a fölébe pattintott (itt spec. csavarozott..) ventitől a magasba emelkedjen..

A 6 újdonság ventije egyébként vagy a "lapos-hangos" (4800rpm/24cfm/37dB), vagy a "böszme, még hangosabb" (6800rpm/38cfm/47dB) egyike, bár itt kicsit nyilván túloztunk, annak ellenére, hogy a csend, mint olyan a számítástechnikában egyelőre nem konvertibilis tétel..

A bordák ellenben látványnak sem utolsók, az áramlástani nonszenszek (nem feltétlen GW..) után végre ésszel tervezett vasakkal kezdhetünk neki a CPU lesarkazásnak. Ez utóbbit elkerülendő azonban érdemes ellátogatni a GW site-jára, ahol egy frankó kis anim mutatja be a nagyérdeműnek, hogyan lehet még nagyobb érdemű, már ha a proci-nem-lesarkazást ide soroljuk. Tehát klikk!

Ja, és akkor a képék, úgy ízelítőül, vasak a lá carte, meg ilyesmi, von GlobalWIN persze.. Keresd a kedvenc kiskeredben, hogy azok kedvenc nagykeremből ismét berendelhessenek néhányat.. :) (ja, ez volt a szólásom, meg az ő szabadsága)


CAK38 / FBK68: a CAK már járt nálunk..


Hirdetés