Hirdetés

Új gamer márka érkezik Kínából

A KTC régóta ismert OEM partnerként, és most úgy döntöttek, hogy saját név alatt is piacra dobják termékeiket.

Az 1995-ben, Sencsenben alapított KTC nevű cég az elmúlt negyedszázadban a középkategóriába és felsőházba kijelzők és kész monitorok OEM gyártójaként vált ismertté az iparágban. A vállalat vezetése az előző év januárjában úgy határozott, hogy saját márkanév alatt is piacra dobnak készülékeket, egészen pontosan monitorokat.

KTC G42P5
KTC G42P5 [+]

A néven nem sokat gondolkodtak, hiszen KTC (Key To Combat) elnevezés alatt futnak majd az eszközök. Öt modellel kezdik meg a hódítást, amelyek közül a belépő szintet egy 27 hüvelykes, sík, 2560x1440 képpont felbontású IPS paneles, KTC H27T22 típusjelzésű monitor képviseli, amely a külföldi webáruházakban 110 000 forintért vásárolható meg. A csúcsmodell a KTC G42P5, amely 42 hüvelykes LG Display OLED kijelzőt kapott, ennek 4K-s kontrasztja természetesen végtelen, maximális képfrissítési rátája pedig túlhajtással 138 Hz. Ez a modell is elérhető a külföldi webáruházakban, és 580 000 forintot kell érte kifizetni.

Egyelőre arról még nincs információ, hogy a márka megjelenik-e bármelyik hazai forgalmazó kínálatában, de nem lennénk meglepve, ha erre hamarosan sor kerülne, mert a jelenleg rendelkezésünkre álló információk alapján korrekt ár/érték arányú termékekről van szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • KTC

Előzmények

Hirdetés