Hirdetés

Új 19”-os TFT az Eizótól

Az Eizo bemutatta új 19 col (48 cm) képátmérőjű TFT LCD kijelzőjét. A FlexScan L795 névre keresztelt monitor támogatja a kép-a-képben és a hardveres vezérlésű álló-fekvő funkciót. A kijelző alapvető specifikációi a következők: 170 fokos vízszintes és függőleges látószög, 1280 x 1024 pixel felbontás, 25 ms válaszidő, 500:1 kontrasztarány és 250 kandela/m2 fényerő.

A készülékben alkalmazott ActiveShot megoldás lehetővé teszi a kép-a-képben funkció használatát két jelforrásból. Standard módban a második bemenetről érkező teljes képet láthatjuk kicsinyítve, míg Clip módban a második forrás képének egy tetszőlegesen kiválasztott részletét jeleníthetjük meg egy méretezhető és pozícionálható ablakban. A képernyő álló üzemmódba állításához semmilyen szoftveres megoldásra nincs szükség, az ActiveRotation funkció alkalmazásával ugyanis a kép elforgatását a monitor hardveresen végzi el.

A monitorra a gyártó és a magyarországi forgalmazó 5 év garanciát vállal. Az első 4 évben ez teljes körű helyszíni cseregaranciát jelent, az ötödik évben pedig 30 ezer óra használati időre korlátozódik a garancia, és nem vonatkozik a panel és a háttérvilágítás hibáira. Az Eizo FlexScan L795 december elején kerül a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés