Hirdetés

Twinbird VW-J108W: cseppálló, hordozható tévé beépített akkumulátorral

A japán Twinbird nem tartozik az Európában is nagyon jól ismert távol-keleti márkák közé, pedig a vállalat már 1951 óta létezik. Elsősorban különféle, általában kis méretű, háztartásokban használatos elektronikai eszközök, konyhai termékek, szépségápolási cikkek és szórakoztatóelektronikai készülékek gyártásával foglalkoznak. Többek között televíziókat is kínálnak, így a közelmúltban bemutatott VW-J108W is passzol a profiljukba.

Twinbird VW-J108W
Twinbird VW-J108W

A 10,1 hüvelykes képátlóval bíró modell a kategória többi darabjához hasonlóan csak 800x480 képpont megjelenítésére képes. Rendelkezik beépített digitális tévétunerrel, és a CI-Slot sem hiányzik róla, viszont a jelek szerint a médialejátszó kimaradt belőle, ami óriási és érthetetlen hibának tűnik.

Legnagyobb különlegessége, hogy cseppálló, így egy fürdőszobában vagy konyhában is otthonra lelhet, nem kell hímes tojásként óvni a víztől. Került rá két beépített hangsugárzó, amelyek valószínűleg nem nyújtanak tökéletes audioélményt, de a feladatukat azért ellátják. A kezelését egy távirányító könnyíti meg, súlya mindössze 1,2 kilogramm, és akkumulátora öt órányi folyamatos működésre elegendőt biztosít számára, így tehát egy strandon, kiránduláson is jó szolgálatot tehet. Ez eddig nem hangzik rosszul, viszont a 530-550 dolláros ár túlzottan soknak tűnik érte.

Előzmények

Hirdetés