Hirdetés

A Turtle Beach bővíti játékos fejhallgatóinak portfólióját

Három újdonsággal jelentkezett a jenki gyártó, melyeket neves eSport csapatokkal közreműködve fejlesztett ki.

A Turtle Beach új fejhallgatócsaládot dobott piacra, ami az Atlas névre hallgat, és születését olyan brigádok segítették észrevételeikkel, mint például az Astralis, az OpTic Gaming, vagy mondjuk a Houston Outlaws.

Turtle Beach Elite Atlas Turtle Beach Elite Atlas Turtle Beach Elite Atlas
Turtle Beach Elite Atlas [+]

A Turtle Beach Elite Atlas memóriahabos, szövet és műbőr keverékével borított fülpárnáinak külső oldalát egy mintás, későbbiekben cserélhető mágneses lappal dobták fel a tervezők. A 12 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartomány leképezésére alkalmas, 50 mm-es Nanoclear hangszórók surround hangzást, a nagy érzékenységű, eltávolítható TruSpeak mikrofon pedig zavartalan és közvetlen játékélményt ígér, de a puding próbája majd az evés lesz.

Turtle Beach Atlas One Turtle Beach Atlas One Turtle Beach Atlas One
Turtle Beach Atlas One [+]

A Turtle Beach Atlas One és Atlas Three egyaránt 20 és 20 000 Hz között adják vissza a Windows Sonic hangtér morajait, s míg előbbi 40 mm-es, addig utóbbi 50 mm-es hangszórót használ, csakúgy, mint az Elite. Mikrofonjaik helyben fixáltak, de felhajtásra elnémulnak, és a nagyobbik báty variálható mikrofon monitorozást is kínál a mindenféle audió presetek mellé, így beszédünk hangerejét közvetlenül visszahalljuk a fülünkben, és aszerint tudjuk azt tovább állítani. A legszembetűnőbb differencia a két szerényebb modell között, hogy az Atlas Three képes a vezeték nélküli üzemre a 900 mAh-ás lítium-polimeres akkumulátorának köszönhetően, amellyel – a vállalat szerint – akár 40 órát is kibírhat egyetlen feltöltéssel.

Turtle Beach Atlas Three Turtle Beach Atlas Three Turtle Beach Atlas Three
Turtle Beach Atlas Three [+]

Az Elite Atlas esetében a pánt fémből készült, függesztett párnázással, a kisebbik testvéreké fém erősítést kapott, és mindhárom fejes szemüvegbarát ProSpecs dizájnnal rendelkezik, valamint az asztali számítógépek mellett Xbox One-nal, PlayStation 4-gyel, Nintendo Switch-csel és mobiltelefonokkal egyaránt kompatibilis. Az amerikai urak a dobozokban mellékelnek egy PC-splitter kábelt is.


[+]

A trió már megvásárolható státuszban van, az árakat pedig 90, 70, illetve 40 fontban (100/80/50 dollár) definiálta a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés