Hirdetés

TUF-os processzorhűtő a Thermalright-tól

A Black Eagle névre keresztelt egység egy 12 cm-es ventilátorból és egy mindössze 42 mm mély hűtőbordából áll.

Új processzorhűtőt mutatott be a Thermalright, amely a Black Eagle, vagyis maláj sas megnevezést kapta. A madárfaj valószínűleg a 120 milliméteres ventilátor fekete keretére és a szintén fekete, de terepmintázattal is ellátott, RGB-s fedlapra utal, hiszen az említett madár is fekete színéről ismert.


[+]

A fekete terepmintából már sejthető, hogy a Black Eagle bizony a TUF Gaming Alliance eszközök sorát erősíti, ezt a tényt a ventilátor sárga lamellái is megerősítik. A légkavaró egyébként FDB csapágyazással és PWM vezérléssel büszkélkedhet, maximális fordulatszáma 1500 RPM, légszállítási értéke pedig ideális esetben 65,25 CFM, amelyhez 23 db(A)-es zajszint társul.


[+]

A ventilátor egy 42 mm mély, alumíniumból készült hűtőbordán kapott helyet, amely felé 5 pár hőcső vezeti a processzor által termelt hőt. A kompatibilis CPU foglalatokat a gyártó nem sorolta fel a termékoldalon, de valószínűleg a legtöbb ma kapható processzorral nem lesz majd gondja – persze egy Ryzen Threadripperre azért inkább nézzünk valami mást.


[+]

A vállalat a 200 wattos TDP értékig hatékony, 158 mm magas Thermalright Black Eagle piacra kerülésének idejéről és árazásáról nem közölt adatokat.

Előzmények

Hirdetés