Hirdetés

Olcsó vezeték nélküli gaming egér a Trusttól

A cég újdonsága ezúttal nem alsópolcos komponensekből építkezik.

A Trust is úgy érezte, hogy nem maradhat ki a wireless gaming egerek folyamatosan szélesedő piacából, és mivel manapság már a másodvonalbeli gyártók berkeiben is egyre gyakoribbak a korrekt alkatrészek, úgy döntött, hogy elkészíti a GXT 980 Redexet. A 112 mm hosszú, 54 mm széles és 39 mm magas, hatgombos rágcsáló szimmetrikus kialakítású, és belsejében egy 200-tól 10 000 cpi-ig skálázódó, 100 ips-os/20 g-s PixArt PMW 3325 szenzor dolgozik, természetesen némi fedélzeti memóriával megtámogatva.


[+]

A fő klikkek alatt – kissé meglepő módon – high-end Kailh GM 8.0 switch-ek táboroztak le, a rücskös gumicsíkkal megfejelt görgőn, a tenyértámaszon, illetve annak alsó peremén pedig némi RGB világítás köszönti az új tulajdonosokat, és a cpi paramétert váltó gomb alá állapotjelző LED-eket raktak a tervezők. A jószág alján UPE tappancsok állomásoznak a ki-/bekapcsoló gomb, valamint a polling rate kapcsoló társaságában, így akik elképesztő csúszási faktorra vágynak, nyugodtan beütemezhetik a virgin-grade PTFE-re váltást.

A 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikáló periféria beépített akkumulátora nagyjából 50 órás üzemidőt ígér, és 1,6 méteres USB Type-C/Type-A kábel jár hozzá. A 86 grammos kurzorkergető a vártaknak megfelelően a pénztárcabarát szegmensben rajtol el, hiszen 35 fontos árcédulát biggyesztettek a dobozára, de a termék már hazánkban is felbukkant egy helyen, 15 790 forintos összegért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Előzmények

Hirdetés