Hirdetés

Trust-mutogatósdi extra funkcióval

Manapság egy magára valamit adó cég nem tart prezentációt kölcsönkért projektorral, falra vetítve, ugyanúgy nem használja a diák váltásához az előadó a billentyűzetet, vagy a vezetékes egeret. Prezentációkhoz fejlesztett mutatóeszközök már régóta kaphatók, illetve a legtöbb projektornak kelléke egy távirányító, utóbbi ugyanakkor nem minden körülmények közt használható, előbbi pedig az előadásokat leszámítva többnyire csak haszontalanul porosodik a cég kelléktárában.

Erre kínál megoldást a holland Trust, mely megszámlálhatatlan mennyiségű külső perifériákból és beviteli eszközökből álló választékát most egy különleges, prezentációkhoz fejlesztett mutatóeszközzel egészítette ki: a Trust TK-4300p Wireless Presenter egy vezeték nélküli, lézermutatóval felszerelt prezentációvezérlő, ugyanakkor az asztalra helyezve az eszköz automatikusan üzemmódot vált, és  hagyományos optikai egérként működik tovább. Ilyenkor a sötétszürke eszköz hátán lévő trackball scrollozógombként működik, mindemellett három további nyomógomb használható a kurzorvezérléshez.

A Trust TK-4300p Wireless Presenter az adóvevőtől 10-15 méteres távolságig működőképes, továbbá beépített akkumulátorokkal rendelkezik, melyek a mellékelt bölcsővel, vagy USB-kábellel tölthetők fel. Amennyiben nincs szükség a bölcsőre, az USB felületen kommunikáló rádiós egység külön is eltávolítható belőle. A Trust új mutatóeszközének fogyasztói ára átszámítva körülbelül 15 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés