Hirdetés

Tripont Light Academy - Tanulj meg világítani!

A korábban is nagy érdeklődéssel és nagy sikerrel megrendezett Tripont Light Academy névre keresztelt rendezvény idei első kurzusa január 17-én kerül megrendezésre. Az esemény alkalmával megtanítják a workshop résztvevőinek, hogy hogyan használják a fotózás világában használt eszközöket, tárgyakat, illetve ha valami hiányzik, hogyan helyettesíthetik azt némi rafinériával és kreativitással. A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek a természetes és mesterséges fények használatával, fotózás közbeni alakításával és irányításával.

Tripont Light Academy - Tanulj meg világítani!
Tripont Light Academy - Tanulj meg világítani!

A tanfolyamok díja egyébként 140 000 Ft + ÁFA, amely 10 alkalmat, tehát 10 hétvégényi elfoglaltságot és rengeteg tudást foglal magában, valamint tartalmazza az összes felmerülő költséget, mint például a modell, a sminkes, a kellékek és a helyszíni díjakat is. Ezen felül a Tripont boltjában levásárolható a tanfolyam bruttó költségének 12%-a.

Végezetül lássunk egy résztvevői véleményt:

"A Tripont Light Academy egyfajta "vérfrissítés" mindazoknak, akik a fotózásra a szakma iránti alázattal, tisztelettel és rajongással gondolnak és nem nem pusztán megélhetési forrásként tekintenek rá. ­A Tripont LightAcademy-t minden gyakorló fotósnak szívesen ajánlom, aki szeretne kizökkenni a mindennapok megszokott rutinjából, más “megvilágításban” értelmezni korábbi munkáit és új “színeket” vinni alkotásaiba."

Arany Tóth Laci

Azóta történt

  • Kata újít

    Új logo, új szlogen és nem mellékesen új termékcsaládok jönnek a Katától.

Előzmények

Hirdetés