Hirdetés

Trendi zenelejátszó a Transcend választékában

Új zenelejátszó-családdal bővíti repertoárját a különböző memóriaalapú termékekben utazó Transcend. A vadonatúj T.sonic 530-as médialejátszó két változatban kerül piacra, mindkét modell kissé szokatlan, a gyártó állítása szerint trendi külsőt kapott, az új zenelejátszók tudásukat tekintve ugyanakkor már jóval átlagosabb képességekkel rendelkeznek.

Az 51 x 26 x 19 milliméteres méretekkel és mindössze 22 grammos tömeggel rendelkező, hordozható háttértárként is funkcionáló médialejátszók támogatják az összes „kötelező” zeneformátumot (MP3, WMA, WAV), FM rádióként és diktafonként is működnek, öt előre beállított és egy szabadon paraméterezhető equalizer-szintet tartalmaznak, valamint OLED kijelzőjükön megjelenítik a számok dalszövegeit is (amennyiben az adott fájl tartalmazza azt).

A T.sonic 530-as zenelejátszók 512 MB és 1 GB-os háttérkapacitással kerülnek forgalomba, előbbi fehér készülékházára narancssárga, utóbbiéra kék mintát rajzoltak a tervezők. A lejátszók beépített lítiumion akkumulátora átlagosan 15 óra zenehallgatást tesz lehetővé teljes feltöltés után.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés