Hirdetés

TR4-es vízhűtésen dolgozik az Alphacool

Bár a termék még nincs teljesen kész, a német cég igyekszik előzetes információkkal felkelteni az érdeklődést.

Ezerrel dolgozik az Alphacool is a Threadripperhez méltó hűtési megoldásokon, és azon kívül, hogy a meglévő vizesblokkjaikat TR4/SP3-kompatibilissé varázsoló rögzítés már előrendelhető náluk, egy kifejezetten az új CPU-kra tervezett blokkról is közzétettek pár kedvcsináló ábrát.


[+]

Ez az új blokk-prototípus, amely egyelőre Eisblock Flatboy névre hallgat, egy alacsony profilú megoldás lehet majd, ami abból a szempontból mindenképpen előny, hogy a Threadripper mellett a szerverekbe szánt Epyc CPU-kkal is párosítani lehet olyan szituációkban, ahol csekély a rendelkezésre álló hely. A blokk és a vele egybeépített szivattyú a cég eddigi termékeivel (amelyek a be quiet!-nél is megtalálhatóak) megegyezően fordított áramlási irányú, így remélhetőleg elég halk is marad.


[+]

A második kép mutatja, hogy a konnektorok két irányba köthetők be a blokkba: a fotón a lehető leglaposabb kivitelt láthatjuk, itt azonban a csövek kitakarnak pár memóriafoglalatot – ha ezt nem akarjuk, akkor a blokk tetején keresztül is megoldhatónak tűnik a keringtetés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés