Hirdetés

Továbbfejlesztette Mercury vízhűtését az Antec

A legfontosabb újdonság könnyen kitalálható az új sorozat nevéből, ami Mercury RGB lett.

Megújult az Antec kompakt vízhűtéssorozata, a Mercury, és immár Mercury RGB néven találkozhatunk vele a boltokban. Igazán nem nehéz kitalálni, hogy a legfontosabb újdonságot az RGB világítás megjelenése jelenti, a korábbi, többszínű LED-ekkel szerelt ventilátorok helyett az alaplappal is összeszinkronizálható (de a csomagban talált vezérlővel is irányítható) RGB-s légkavarókat kapott.


[+]

A további, száraz adatokból a lényeget kiemelve az derül ki, hogy az öt év garanciával érkező, 120, 240 illetve 360 mm-es radiátorokkal szerelt modellek gyakorlatilag minden mai foglalatra felszerelhetőek, ide értve a Socket TR4-et és valamennyi Intel megoldást is, az LGA775-ig visszamenőleg. A világítós, 25 mm vastag ventilátoroknál 900-1800 rpm fordulatszámra, és ezzel maximum 36 dB(A) zajszintre, 2,25 mmH2O statikus nyomásra és 73,31 cfm térfogatáramra számíthatunk. A pumpa négytűs és SATA tápcsatlakozóval is rendelkezik, illetve 3,5 l/perc térfogatáramot biztosít, a vele egybeépített hűtőblokkal együtt pedig 80 x 80 x 60 mm méretű. A világításon túl a csővezeték külső burkolatán is módosítottak, a korábbi bordázott műanyag helyett már szövetharisnyát kapunk.

A Mercury 120 RGB, 240 RGB és 360 RGB már hivatalosan is elérhetőek, rendre 81, 109, valamint 136 eurós ajánlott árakon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Előzmények

Hirdetés