Hirdetés

Tovább bővül a DIYPC miditorony-kínálata

A legfrisebb modell körpanorámát és 20 cm-es ventilátorokat kapott.

Nemrégiben adtunk hírt a DIYPC egyik új házáról, a Model S-ről, s visszafelé haladva az ábécében most a C-n van a vásárlók szeme, bemutatkozott ugyanis a 8 PCI bővítőhelyet kínáló, DIY-Model C nevezetű miditorony. A kalyiba 498 mm magas, 218 mm széles és 457 mm mély, és a 4 mm vastagságú edzett üveg továbbra is fontos része a konstrukciónak, mely immáron három oldalról (balról, jobbról és elölről) öleli körbe a vázat. Amikor ilyen szintű rálátás nyílik a beltérre, magától értetődő, hogy az RGB LED-es világítás mindenképpen benne lesz a receptben; ezúttal a címezhető fajtából kapunk egy jó adagot, amit egy integrált kontroller is támogat. Természetesen megfelelő lap esetén a színkavalkád kompatibilis az ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light technológiákkal, így szoftveres vezérlésre szintúgy adódik lehetőség.


[+]

A hátoldala mögött kábelmenedzsmentre 29 mm-es helyet hagyó alaplapi tálcára Mini-ITX, microATX, illetve sztenderd ATX formátumú deszkákat csavarozhatunk fel, miközben legfeljebb 162 mm magas processzorhűtővel és 370 mm hosszú videokártyával kalkulálhatunk a bevásárló körutunkon. 2,5 hüvelykes háttértárolókból az ominózus alaplapi tálca hátán kettőt állíthatunk hadrendbe, de a tápegység kamrájában további két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes eszköz számára akad dedikált fiók.


[+]

A Model C-ben összesen öt ventilátort foghatunk munkára, melyek közül két 200 mm-es, RGB-s példányt gyárilag megkapunk elől, egy hátulra szerelt, 120 mm-es darabbal egyetemben. A fennmaradó két légkavarót felülre, a mágneses porszűrő betét alá helyezhetjük el, de erről már magunknak kell gondoskodnunk. Vízhűtés tekintetében a frontra applikálhatunk egy 240 mm-es radiátort.
Az I/O panelen – a Model-S-hez hasonlóan – két USB 2.0-s, valamint két USB 3.0-s aljzatot találunk a 3,5 mm-es jackek, a power-, a reset- és a világítást szabályozó gomb társaságában.

DIYPC DIY-Model C
Fizikai méretek 498 x 218 x 457 mm (MA x SZ x MÉ)
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX
Szín fekete
Bővítőhelyek száma 8
Beépíthető merevlemezek száma 2 db 2,5", 2 db 2,5"/3,5"
Előlapi I/O 2 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, LED-eket vezérlő gomb, fejhallgató- és mikrofon jack
Beépíthető ventilátorok száma felülre 2 db 120/140 mm, elölre 2 db 200, hátulra 1 db 120 mm
Gyárilag kapott ventilátorok száma elöl 2 db 200 mm RGB, hátul 1 db 120 mm RGB
Beépíthető radiátorok elölre max. 240 mm
CPU hűtő max. magassága 162 mm
VGA max. hosszúsága 370 mm

A termék mintegy 90 dollár ellenében megvásárolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIYPC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés