Hirdetés

Különleges, tévék mellé szánt apró hangrendszer, fura funkciókkal

A Toshiba TY-WSD11-re vezeték nélküli úton jut el a tartalom, akár még a fürdőszobába is magunkkal vihetjük, sőt még adó-vevőként is használható.

Az évek során egészen sok, alapvetően televíziók mellé szánt hangrendszer bukkant fel, és a Toshiba TY-WSD11 azt bizonyítja be, hogy még ebben a szegmensben is bőven vannak tartalékok, azaz még itt is lehet bármikor újat mutatni.

Toshiba TY-WSD11
Toshiba TY-WSD11 [+]

A vállalat friss masináját ugyanis arra találták ki, hogy a felhasználója magával vigye egy másik helyiségbe, tehát a konyhába, vagy a fürdőszobába, és ezen keresztül hallgassa a tévéadást, ha már nézni nem tudja. Az adatátvitel egy, a tévéhez csatlakoztatható transzmitter segítségével, vezeték nélküli úton történik. A két darab 2 wattos hangszóróval felszerelt masina elméletileg képes a sztereó megszólalás megteremtésére, és cseppálló kialakítást kapott. Ennek köszönhetően a gazdája akár a konyhába, vagy a fürdőszobába is magával viheti, és ott hallgatja például a focimeccs alakulását, vagy akár a parlamenti közvetítést, ha arra támad gusztusa.

Az újdonság természetesen rendelkezik beépített akkumulátorral, amely 18 órányi folyamatos működésre elegendő energiával képes ellátni, továbbá a tervezők elhelyeztek rajta egy mikrofont is, aminek segítségével a felhasználó kommunikálhat a transzmitteren keresztül mindazokkal, akik a tévé mellett tartózkodnak. Kicsit nehéz elképzelni, hogy miért, és kinek lenne erre szüksége, de az tény, hogy olyan hangrendszert eddig még nem láttunk, ami ilyen fapados adó-vevőként is használható.

Azóta történt

Hirdetés