Hirdetés

Ultraszéles, 32:9 formátumú kijelző a Toshibától

A Toshiba bemutatta 32 hüvelykes, azaz 80 centiméteres képátlójú, szuperszéles kijelzőjét, a P32LC12-t. Az egyedi kialakítású, 32:9-es képarányú termék a vállalat szerint olyan üzleti felhasználók számára jelenthet ideális megoldást, akik korlátozott méretű helyen (kisebb boltban vagy akár járműveken) alkalmaznak megjelenítőt, ennek ellenére nagy hatást szeretnének a potenciális vásárlókra, járókelőkre, végfelhasználókra gyakorolni.

Toshiba P32LC12
Toshiba P32LC12 [+]

Az 1920x540 pixeles felbontású kijelző álló vagy fekvő helyzetben is üzemeltethető, így az sokféle módon használható. A nagy betekintési szöget kínáló IPS panel óriási, 900 cd/m² maximális fényerővel rendelkezik, aminek hála komolyabb külső fények mellett, illetve napsütésben is jól látható.

A 8 ezredmásodperces válaszidőt produkáló terméket 4 GB-os, adattárolásra szolgáló flashmemóriával látták el, így nincs szükség külső háttértárak csatlakoztatása. Mindemellett a videók és fotók megjelenítéséhez a készüléken található HDMI, DVI és BNC bemenetek is használhatók. A telepített médialejátszó és időzítő segítségével a kívánt tartalom nehézségek nélkül, az előre megadott időpontban jeleníthető meg. A két darab 5 wattos hangszóróval megtámogatott készüléket úgy tervezték, hogy sokféle üzleti környezetben hosszú ideig problémamentesen működjön. Ezt elősegíti többek között a ventilátor nélküli kialakítás, amelynek köszönhetően elméletben jelentősen csökken a készülékbe jutó por mennyisége. A P32LC12 típusú, szuperszéles kijelző hamarosan Európában is a boltokba kerül, ára várhatóan 1500 euró körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés